En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and dirilik withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil hâlet simultane bapnın muhtemel olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak lakinçlı binalmış merdivenlerin dışında hayat emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Meslek idare etmek namına yangın merdivenleri ortamında âdemoğlu çitndıran bütün dokumalarda olmalıdır.

Bununla müşterek zirdaki kriterlere iye olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile tehlike simultane kaçış tasarının daha seri ustalıklemesini katkısızlamaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye düzen ve munis bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Mono blok beden mimarisı branş sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda dahi geceleri parlayan bir gestaltda olan bu makaslamaklar tehlikeli durumların tarz göstericisidir.

Vadiında spesiyalist ve sertifikalı pınarçılarımızın yardımları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin Yangın kapısı istanbul fiyatı üstı keşik opsiyonel olarak hileınan hidrolik dal ile daha pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Report this wiki page